Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Участь викладачів у міні-EdCamp

30 листопада 2019 року представники факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, а саме професор кафедри вищої математики та методики навчання математики Тетяна Годованюк, доцент цієї ж кафедри Ірина Тягай та професор кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Серій Терещук, взяли участь у афільованій (не)конференції міні-EdCamp Nosachiv-2019 з теми: «Загальнолюдські цінності – орієнтир для зростання сучасного вчительства». Наші викладачі виступали спікерами експертної паралелі та мали можливість поділитися своїми знаннями та досвідом з педагогами із різних областей, провівши міні-тренінг «Від класичного уроку до дослідницького наввчання». Під час урочистого відкриття відбувся Speed Geeking: знайомство зі спікерами першої експертної паралелі, на якій Ірина Тягай презентувала тему міні-тренінгу та коротко ознайомила з його особливостями. За умовами EdCamp спрацьовував закон «про дві ноги», тобто на основі презентацій під час Speed Geeking кожен учасник самостійно обирав собі локацію.

Під час тренінгу наші спікери показали на практиці як без технічного дороговартісного забезпечення вчитель може залучити учнів до самостійного пошуку і засвоєння нових знань, використовуючи лише підручні засоби, які знайдуться в кожного (кухонна дошка, шматок фольги, гайки тощо). Кожен із учасників даного тренінгу зможе побачене адаптувати під свій предмет, як в початковій так і в основній школі.

Дякуємо команді EdCamp Ukraine, зокрема команді міні-EdCamp Nosachiv та координатору Аллі Забарні, за надану можливість взяти участь у даному заході, за доброзичливу та дружню атмосферу.

#EdCampUkraine

#EdCampNosachiv

 

Ви тут: Головна Новини та події Участь викладачів у міні-EdCamp