Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

«Halloween party на фіз-маті»

31 жовтня студенти факультету фізики, математики та інформатики мали змогу відсвяткувати міжнародне західноєвропейське свято Halloween. Сучасний Хеловін не має нічого спільного зі злими духами. Це веселе та забавне свято – гарний спосіб нагадати кожному, що сірі буді напередодні зими не варто втрачати на плекання хандри та осінньої депресії. Саме це свято може стати початком підготовки до численних новорічних свят, тому варто відточувати власні навички у створенні гарного настрою, карнавальних костюмів та оригінальних прикрас для інтер’єру!

Студентам дійсно вдалось передати особливість цього свята. Це було надзвичайно круто, весело та незабутньо. Мельник Роксолана та Строкова Марина разом з активістами факультету та заступником декана з виховної роботи Яною Усатюк створили  захоплюючо-моторошну фотозону, яка не залишала байдужим жодного прохожого. Креативний підхід створив незабутню атмосферу свята на факультеті.

Ну і звичайно ж, були солодощі! Тож студенти віднеслись до цього свята дуже творчо, весело, зробивши цей день оригінальним не тільки для себе, а й для інших. Було багато посмішок, фото на згадку, чаю та смаколиків для задоволення душі!

Тому, хто хоче зарядитись позитивом, реалізувати творчі задуми, весело провести дозвілля – активно долучайтесь до організацій та святкування! Бо фіз-мат – це клас, а наш фіз-мат – це вищий клас!

 

 

Ви тут: Головна Новини та події «Halloween party на фіз-маті»