Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

відбувся міжкафедральний науково-методичний семінар «Технології доповненої реальності у підготовці фахівців»

16 жовтня 2019 року на базі кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій відбувся міжкафедральний науково-методичний семінар «Технології доповненої реальності у підготовці фахівців».

В рамках семінару Тетяна Бондаренко та Максим Ковтанюк розповіли про доцільність застосування в освітньому процесі технологій доповненої реальності.

Слухачі ознайомилися із галузями використовується доповненої реальності. Зокрема, розглянули додатки: Google Expeditions, який здатен інтенсифікувати навчальний процес та наситити його інтерактивними елементами за допомогою впровадження у методичну траєкторію навчання спеціальних турів, в яких юні дослідники можуть розглядати різноманітні об'єкти, поки викладач про них розповідає та додаток Star Walk, який дозволяє відтворити небо і побачити на екрані мобільного пристрою реальні планети, зірки і сузір'я.

Окрім того, серед перелічених мобільних додатків та програмних засобів для відтворення доповненої реальності були проаналізовані такі, як SketchAR, Google перекладач, Google Glass, Aero Glass, Aurasma.

Під час семінару учасники мали змогу подискутувати та обговорити питання, які їх цікавлять.

 

Ви тут: Головна Новини та події відбувся міжкафедральний науково-методичний семінар «Технології доповненої реальності у підготовці фахівців»