Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

святкування Дня незалежності Туркменістану

27 вересня 2019 року на факультеті фізики, математики та інформатики відбулось традиційне святкування Дня незалежності Туркменістану.

За підтримки директора Українсько-туркменського культурно-освітнього центру Катерини Ільніцької та фахівця першої категорії Галини Кошевнюк, заступником декана по роботі з іноземними студентами Віталієм Дубовиком та заступником декана по виховній роботі Яною Усатюк було організовано урочисте святкування з нагоди 28-ї річниці Незалежності Туркменістану.

Концертно-розважальна програма, в поєднанні з екскурсом в історію становлення республіки Туркменістан, вкотре ознайомила присутніх з культурою та національними традиціями туркменського народу. В ході проведення цього заходу відбувся брейн-ринг під назвою «Дружба народів» з використанням сучасної технології Plickers, проведений для команд, в яких були задіяні представники як українських так і туркменських студентів, що дав змогу виявити глибину знань з історії, культури, географії та науки двох дружніх країн – Туркменістану та України. У подарунок для всіх присутніх іноземні студенти виконали улюблені танці, пісні та вірші на національну тематику. На завершення святкової програми яскраво та незабутньо прозвучала патріотична та милозвучна пісня у спільному виконанні усіх туркменських студентів.

Від колективу фізики, математики та інформатики прозвучали щирі привітання та побажання успішного та щасливого майбутнього, а саме святкування об’єднало студентів двох країн у дружню спільноту .

 

Ви тут: Головна Новини та події святкування Дня незалежності Туркменістану