Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

активний відпочинок в лісі

Важко не погодитись з тим, що багато хто з нас любить ліс, де можна хоча б на годинку зануритись у царство природи. А яке задоволення вирушити до лісу всією факультетською родиною! Такою можливістю скористався колектив факультету фізики, математики та інформатики. Це був гарний, сонячний день переповнений незабутніми враженнями та чудовими емоціями.

Ліс зустрів своїх гостей привітним шурхотом листя, запахом достиглих ягід та грибів, дзвінкими пташиними голосами. Прийшовши на місце, відразу ж усі почали щось робити: одні готували місце під багаття, інші збирали хмиз, а хтось просто насолоджувався красою природи. Активна руханка об’єднала всіх в одну команду. І старшокурсники, і першокурсники разом з кураторами та викладачами факультету жваво повторювали вправи за ведучими. Ритмічна музика ще більше підбадьорювала учасників.

А потім веселі й цікаві ігри, конкурс страви, презентації команд, квест, волейбол, футбол… Цей похід з морем сміху, розваг та щирим спілкуванням надовго залишиться у пам’яті кожного учасника.

 

Ви тут: Головна Новини та події активний відпочинок в лісі