Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Вікенд на Буковині

Студентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує домагатися більших успіхів; це доросле й повноцінне життя, яке ще не увійшло в колію буденності; це торжество юності і здоров'я, усвідомлення того, що всі шляхи на світі відкриті для рішучих і цілеспрямованих підкорювачів неможливого.

Цікавим та змістовним зробити дозвілля студентів допомагають туристичні поїздки Україною, по місцях, де творилася жива українська історія і оживали легенди. Кожен куточок нашої країни має свої особливості та славиться певними звичаями та традиціями.

Цієї осені студенти факультету фізики, математики та інформатики обрали Буковину. На зібранні студради факультету жваво обговорювався план екскурсійної поїздки. Що варто побачити, які вистави можна відвідати, як варто спланувати час – питання на які давати відповідь керівники туристичного клубу «Фізмат – travel», що вже майже десять років діє на факультеті, Тетяна Поліщук та Леся Паршукова.

Результатом є цікава програма поїздки, де враховано побажання студентів та рекомендації керівників туристичного клубу, адже студентське життя – відмінний шанс побачити барвистий та різноманітний світ, головне не сидіти, склавши руки, а прагнути до знань, нових вражень та незабутніх емоцій.

Досліджуйте Україну, мандруйте Україною з нами, бо вона дивовижна та неповторна!

 

Ви тут: Головна Новини та події Вікенд на Буковині