Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

адаптація першокурсників

На факультеті фізики, математики та інформатики протягом першого тижня навчання були створені всі умови для успішної адаптації першокурсників та було проведено низку заходів, щоб студенти ознайомились не лише з університетом, а й з містом, в якому вони вже навчаються.

Куратори груп Юлія Решітник, Людмила Благодир, Інна Криворучко з перших днів навчання розповідали студентам про навчання на факультеті та проводили ознайомчі бесіди: «Формування культури навчальної праці студента», «Організація навчальної та самостійної роботи студента» та говорили про етику міжособистісних стосунків у групі, щоб студентам було комфортно навчатися.

Заступником декана з виховної роботи Яною Усатюк було організована екскурсію до фонтанів “Перлина кохання”, де студенти милувалися красою лазерного шоу, а також екскурсію «Таємничими підземеллями Василіанського монастиря», де студенти дізнались багато про історію Умані та про Василіанський монастир.

Ми раді приймати до своєї дружньої фізматівської родини розумних, активних і старанних студентів. А студентам бажаємо наснаги, цікавого навчання та незабутніх студентських років.

 

Ви тут: Головна Новини та події адаптація першокурсників