Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Роки як мить, а спогади назавжди: Мої студентські роки в УДПУ

НУ ОТ І ВСЕ!!! Заголовок не дуже багатослівний, але сам пост має вмістити дуже багато інформації! Від вчорашнього дня, я вже вчетверте дипломований спеціаліст. УРА! Мені б дуже хотілося б подякувати за підтримку та мотивацію своїй сім'ї, бо без них я не могла б мати і десятої частини того, що я маю.

Хотіла б також подякувати Уманському державному педагогічному університету імені Павла Тичини, особливо факультету фізики, математики та інформатики і людям які там працюють і виконують свою роботу бездоганно.
Дякую декану Тетяні Миколаївні Махометі за те що переймались моїми успіхами. А ще за те, що Ваш факультет притягує до себе. Дякую Ірина Тягай за підтримку і просто за добре слово у потрібний момент. Ну і найбільше дякую Оксана Жмуд. Оксано Василівно, ви допомогали і вірили в мене найбільше, хвилювались як мене поселити, хвилювались як я доїхала і завжди казали мені, що усе буде добре. Дякую.
Також дякую усім викладачам за суворість, за розуміння, а інколи й за жарти щоб розрядити обстановку. А ще за те що ви спілкуєтесь з студентами як із друзями, водночас, даючи такі потрібні знання для нашої професії.
Хоча якось зовсім не віриться, що от прийде осінь і мені не потрібно буде більше їхати в моє улюблене #місто_мрій_і_кохання_Умань. Умань подарувала багато емоцій.
Бувало звичайно по-різному: були і сльози, були посмішки, були і друзі, ну і прогулянки Софіївкою, а ще дощем вночі бігти від фонтанів до гуртожитку коли зовсім не знаєш міста було незабутньо. А найголовніший подарунок - це круті, щирі люди з якими я тут познайомилась.
Напевно якщо б я вирішила вступати ще раз на стаціонар, то обрала б УДПУ однозначно.
P.S. Якщо обрали цей заклад і факультет для навчання, повірте ніколи не пошкодуєте. Забула вказати,оголошено додатковий набір. Тому хто можливо не до кінця вирішив або ще вагався, спробуйте.

 

Ви тут: Головна Новини та події Роки як мить, а спогади назавжди: Мої студентські роки в УДПУ