Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Випускний студентів з Туркменістану 2019!

Ось і настав цей день – день прощання з університетом, з рідним факультетом, викладачами, одногрупниками. Попереду незвідана даль. Позаду – протоптана стежка до університетського порогу.

Роки промайнули непомітно, і от, на святковій сцені актової зали, колишні студенти – сьогоднішні випускники. Молоді, цілеспрямовані, освічені, виховані – результат невтомної праці педагогічного колективу Уманського державного педагогічного університету, батьків, наставників.

9 липня 2019 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася урочиста церемонія вручення дипломів студентам з Туркменістану освітнього ступеня «бакалавр» денної форми навчання.

62 студента у цей день отримали підтвердження їх нелегкої праці – навчання протягом 4-рьох років на 8 факультетах Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Цьогоріч випускниками факультету фізики, математики та інформатики стали 14 студентів з Туркменістану, які на базі факультету здобували кваліфікації вчителів фізики й математики.

На початку церемонії до випускників із вітальним словом звернулась завідувач відділу по роботі з іноземними студентами Надія Ремезовська, яка побажала успіхів та натхнення в подальшій роботі, професійного становлення, а також ніколи не забувати рідну Альма-матер, своїх викладачів-наставників, які протягом навчання ділилися своїми знаннями та досвідом. 

Прикладом для подальшого саморозвитку та реалізації у обраній професії для випускників завжди служитимуть викладачі й, звичайно ж, декани факультетів, які вручивши дипломи, привітали випускників.

З вітальним словом до випускників факультету фізики, математики та інформатики звернулась декан факультету, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Махомета, побажавши усім творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення мрій і життєвих планів. Декан висловила віру в те, що кожен з числа випускників буде гідно нести статус випускника факультету, прославляючи рідну Альма-матер славетними вчинками й корисними справами.

Яскравим доповненням до офіційної церемонії вручення дипломів випускникам став показ відео-презентацій від випускників про незабутні студентські роки.

Наприкінці з вітальними словами до випускників  звернулась директор Українсько-туркменського культурно-освітного центру Катерина Ільніцька та вручила випускникам подяки за активну участь у громадській, навчальній і культурній діяльності університету.   

Вітаємо наших випускників із успішним завершенням одного з найважливіших етапів у їхньому житті та переходом на іншу сходинку.  Віримо, що всі ви станете висококваліфікованими фахівцями, оскільки здобули фундаментальні знання в нашому університеті на базі факультету фізики, математики та інформатики.

Бажаємо творчої наснаги й ніколи не зупинятися на досягнутому!

 

 

Ви тут: Головна Новини та події Випускний студентів з Туркменістану 2019!