Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Прийом документів у ВНЗ: що треба знати

Вищі навчальні заклади України розпочали прийом заяв від абітурієнтів. Більшість вступників має подавати документи в електронній формі.

 

 

Як повідомляє «НАРОДНА ПРАВДА» з посиланням на офіційний сайт Міністерства освіти і науки України, вітчизняні виші вже приймають заяви для вступу на бакалавра та наскрізного магістра.

Більшість вступників має подавати їх в електронній формі через власні кабінети на сайті.

Цього року вступники на бакалавра чи наскрізного магістра можуть подати на бюджет сім заяв на чотири спеціальності. На контракт можна подати будь-яку кількість заяв.

У кожній заяві, яку вступник подає на бюджет, він обов’язково обирає її пріоритетність – від 1 до 7, де 1 – це найвища пріоритетність, а 7 – найнижча.

До 26 липня вступники отримають інформацію, чи отримали бюджетне місце, до 31 липня вони повинні будуть принести оригінали документів до вишів для зарахування.

З 1 серпня відбудеться зарахування на бюджет, з цього ж дня починається оприлюднення списків на контракт. Зарахування на контракт може тривати до 30 вересня.

На ранок 10 липня було зареєстровано понад 138 тис електронних кабінетів вступників, це майже 90% від очікуваної кількості цього року.

Ви тут: Головна Новини та події Прийом документів у ВНЗ: що треба знати