Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Навчання на факультеті фізики, математики та інформатики

Роздумуєте де навчатись в Україні, але не дуже орієнтуєтесь який напрям вибрати і з чого почати? Побоюєтесь, що кошти для Вас можуть бути занадто високими? Не впевнені чи існує можливість навчання за державний кошт? Вам не потрібно більше сушити голову, ми зробили це за Вас и маємо відповідь, яка відкриє перед Вами можливість отримання диплому в галузі IT!

 Наш факультет надасть Вам таку можливість!!!

Стоячи перед викликами, які ставить перед нами сучасний світ ми підготували пропозицію, адресовану майбутнім абітурієнтам, що мають бажання спеціалістами в галузі інформатики та ІКТ

Інформатика - спеціальність поширюється на широкий спектр аспектів інформаційно-комунікаційних технологій(ІКТ). Студенти спеціальності можуть вибирати (або запропонувати власну) тему інфраструктури, об'єктів, безпеки, конфігурації й дизайну комп'ютерних мереж. Протягом навчання студент ознайомлюється з принципами роботи таких мереж, як Cisco, Linksys, D-Link, Vanguard. Особливо важливим є отримання практичних навичок, пов'язаних з експлуатацією та конфігурацією обладнання. Студенти можуть створити групу з двох людей, яка докладно займається спеціально розробленою темою.

Проектування веб-сторінок - метою спеціальності є підготовка студентів для розробки і створення веб-сторінок. Студенти, зокрема, вивчають структуру і принципи функціонування веб-сторінок, стандартів, технічних умов, коди тлумачень браузерів і редакторів. Крім того, студенти ознайомляться з використанням маркерів, розділів документів та графіки на сторінці та гіперпосилань.

 

Ви тут: Головна Новини та події Навчання на факультеті фізики, математики та інформатики