Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Стажування викладачів у Болгарії

У період з 31 травня по 9 червня 2019 року викладачі кафедри інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій Ткачук Галина Володимирівна та Бондаренко Тетяна Володимирівна проходили стажування в Технічному університеті м.Варна (Болгарія).

Метою підвищення стажування було підвищення професійних компетентностей з індивідуальною науковою спрямованістю, перейняття досвіду кращих європейських університетів щодо змісту навчального процесу у вищій школі.

У ході стажування викладачі ознайомились з освітніми системи країн Євросоюзу і особливостями організації навчального процесу в європейських університетах; набули знань щодо акредитації освітніх програм і базових підходів у забезпеченні якості в освіті (на прикладі ТУ-Варна); вивчали психолого-педагогічні аспекти організації навчального процесу в умовах розширення міжнародного обміну викладачами та студентами.

Отримані знання дають змогу впровадити кращі європейські методики навчання фахівців в закладі вищої освіти України; втілювати ефективні елементи моделі організації освітнього процесу в університеті (за зразком ТУ Варна); реалізовувати базові підходи до забезпечення якості освіти за зразком європейських країн.

 

Ви тут: Головна Новини та події Стажування викладачів у Болгарії