Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Відбувся захист магістерських робіт

31 травня 2019 року завершила роботу Екзаменаційна комісія по захисту магістерських робіт студентами денної та заочної форм навчання факультету фізики, математики та інформатики за спеціальністю 014.08 Середня освіта (Фізика), 014.04 Середня освіта (Математика), 014.09 Середня освіта (Інформатика). До захисту було представлено 14 магістерських робіт.

Обрані теми були цікавими та різноманітними, зокрема розглядалися питання: застосування ІКТ для прогнозування навчальних досягнень учнів; формування системних знань з методології науки в процесі вивчення фізики, математики та інформатики; використання сучасних технологій навчання, зокрема мобільних та проектних технологій, розвитку критичного мислення; науково-методичний аналіз навчальних ресурсів для наскрізних змістових ліній.

Екзаменаційною комісією було відмічено дослідження Інни Криворучко і рекомендовано до опублікування у вигляді навчально-методичного посібника для вчителів природничих дисциплін закладів освіти та студентів педагогічних спеціальностей університетів. Апробацію результатів даного дослідження здійснено на науково-практичних конференціях різного рівня і представлено на всеукраїнському конкурсі наукових робіт 2018 року, де відзначено дипломом другого ступеня. Кваліфікаційну роботу визнано найкращою і оцінено максимально високою оцінкою – 100 балів. За результатами захисту, випускниця магістерської програми «Середня освіта. Фізика» Інна Криворучко отримала рекомендацію до вступу в аспірантуру для набуття наукового ступеню PhD.

Вітаємо студентів із успішним захистом та бажаємо їм нових звершень і досягнень!

 

Ви тут: Головна Новини та події Відбувся захист магістерських робіт