Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Міс університету - 2019

В Уманському державному педагогічному університеті обрано "Міс університету - 2019".

Дванадцять чарівних студенток, які представляли всі факультети і навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти, демонстрували на сцені актової зали природну красу і таланти, дарували гостям приємні емоції та незабутні враження.

Незалежне журі  оцінювало дівчат у декількох конкурсах: «Представлення», «Діловий стиль», «Інтелектуальний конкурс», «Конкурс талантів», «Дефіле у вечірній сукні».

Глядачі активно підтримували своїх фавориток, а ми підтримували свою красуню – студентку ІІ курсу – Дзяловську Світлану! Час від часу зала вибухала гучними оплесками. Кожна дівчина ретельно готувалася до цієї важливої події і запам'яталася чимось особливим. Світланка виступила на вищому рівні в кожному конкурсі, проявивши на сцені свою неординарність, харизму і розум, розкривши таланти та внутрішню красу. ЇЇ авторська пісня не залишила жодного байдужого в залі!

Вітаємо  Світлану із завойованим титулом  «Міс стиль» і бажаємо успіхів у всіх починаннях, краси та нев'янучої молодості, радісних емоцій і щастя!

 

Ви тут: Головна Новини та події Міс університету - 2019