Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ НА ДЕСЯТІЙ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ "СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2019"

14 – 16 березня 2019 року відбулася головна подія освітньої галузі України – Десята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Дев’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва.

Наш Університет теж взяв активну участь у головній події освітньої галузі України та отримав ряд нагород: гран-прі Лідер наукової та науково-технічної діяльності, золоту медаль конкурсу з тематичних номінацій.

Під час нагородження переможців конкурсу з тематичних номінацій конкурсна робота на тему «STEM-навчання у фаховій підготовці майбутнього вчителя математики» у номінації «STEM-навчання як освітній ресурс ХХІ століття», що підготували викладачі факультету фізики, математики та інформатики, отримала золоту медаль. Автори конкурсної роботи отримали сертифікати – кандидат педагогічних наук, доцент, декан факультету фізики, математики та інформатики Тетяна Махомета, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Тетяна Годованюк, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Ірина Тягай.

Бажаємо подальших творчих успіхів та наукових звершень!

 

Ви тут: Головна Новини та події НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ НА ДЕСЯТІЙ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ "СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2019"