Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ВІТАЄМО ПРИЗЕРІВ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ФІЗИКИ

Студенти 1 курсу ОС «Магістр» факультету фізики, математики та інформатики Ганна Солтусенко та Михайло Воронецький взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фізика», який відбувся з 11 по 15 березня на базі фізико-математичного факультету Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

Конкурсну програму оцінювало високопрофесійне й компетентне журі, до складу якого від нашого університету ввійшли доктор педагогічних наук, професор, дійсний член (академік) НАПН України, завідувач кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Михайло Мартинюк та доктор педагогічних наук, професор цієї ж кафедри Ігор Ткаченко.

Підготовкою студентів до олімпіади керували кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Юлія Решітник та кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Марина Декарчук.

Олімпіада проводилась у два тури: І тур – теоретичний, ІІ – експериментальний. Переможців визначали в особистій першості за сумарною кількістю балів, набраних у двох турах Олімпіади. За їх підсумками Ганна Солтусенко посіла друге місце серед студентів педагогічних університетів України. Михайла Воронецького відзначили дипломом за активну участь в олімпіаді.

Вітаємо учасників, їх наставників, професорсько-викладацький та студентський колективи факультету фізики, математики та інформатики за гідне представлення рідної Альма-матер на всеукраїнському рівні й бажаємо подальших наукових звершень!

 

Ви тут: Головна Новини та події ВІТАЄМО ПРИЗЕРІВ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ФІЗИКИ