Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

КУРСИ ДЛЯ СПІВРОБІТНИКІВ КОМУНАЛЬНого НЕКОМЕРЦІЙНого ПІДПРИЄМСТВа «УМАНСЬКА ДИТЯЧА ЛІКАРНЯ»

На факультеті фізики, математики та інформатики, у рамках договору про співпрацю між Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини і Комунальним некомерційним підприємством «Уманська дитяча лікарня», розпочались навчальні курси з отримання базових знань та формування практичних навичок роботи з персональним комп’ютером для співробітників Комунального некомерційного підприємства «Уманська дитяча лікарня» Уманської міської ради.

Навчальні курси спрямовані допомогти медичному персоналу у роботі з з пацієнтами лікарні, оптимізувати роботу та підвищити якість обслуговування відповідно до вимог медичної реформи.

Курси проводять науково-педагогічні працівники кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри Оксана Жмуд, старший викладач кафедри Сергій Паршуков, викладач кафедри Яна Усатюк. По завершенню навчання слухачі курсів отримають відповідні підтверджуючі документи.

Бажаємо успіхів!

 

Ви тут: Головна Новини та події КУРСИ ДЛЯ СПІВРОБІТНИКІВ КОМУНАЛЬНого НЕКОМЕРЦІЙНого ПІДПРИЄМСТВа «УМАНСЬКА ДИТЯЧА ЛІКАРНЯ»