Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Тиждень інформатики на ффмі завершився

На факультеті фізики, математики та інформатики хорошою традицією стало проведення Тижня інформатики, який цьогоріч проходив з 18 лютого по 22 лютого 2019 року.

Тиждень інформатики розпочався з офіційного відкриття, на якому було оголошено план заходів на кожен день. Також у понеділок було проведено Інформатичний лабіринт для студентів ІІ курсу та науково-методичний семінар «Створення електронних засобів навчання», де студенти поділилися інформацією з присутніми про електронні засоби навчання, їх актуальність та педагогічні ідеї застосування в освіті. В номінації «Краща доповідь» перемогли такі студенти: Ігор Дружинін, Яна Кохно, Андрій Рожинський.

У вівторок студенти змагалися в турнірі «BinGame», під час якого кожен учасник намагався набрати найбільшу кількість балів у програмі для вивчення двійкової системи числення «Binary Game». Переможцями даного турніру стали: Дмитро Олійник та Алєка Денис (ІІІ місце), Олександра Полякова (ІІ місце), Олег Вдовиченко (І місце).

В середу, позмагатися за перемогу в олімпіаді з інформатики прийшли студенти І-ІІІ курсів, серед яких було визначено переможців: Олександра Полякова (ІІІ місце), Анастасія Кондратюк та Рожанський Андрій (ІІ місце), Дмитро Максюта (І місце).

Інформатичний батл між студентами І-ІІІ курсів відбувався в четвер, де студенти змагалися у двох веб-орієнтованих середовищах – Kahoot! та Learning.apps. Батл був надзвичайно цікавим. За результатами змагання першість вибороли студенти ІІ та ІІІ курсів, друге місце – І курс.

Студенти з нетерпінням чекали п’ятницю, адже саме під час підведення підсумків було нагороджено переможців грамотами за зайняті призові місця в певних заходах, а найактивнішим учасникам (Анастасія Паршукова, Ольга Касьяненко, Олександр Косован, Андрій Рожинський, Олександра Полякова, Володимир Осіпенко) та найактивнійшій групі (24 група) в Тижні інформатики були вручені іменні грамоти.

Бажаємо студентам наснаги та перемоги на науковій ниві.

 

Ви тут: Головна Новини та події Тиждень інформатики на ффмі завершився