Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Робота у складі журі Всеукраїнської Конференції-Олімпіади геометричної творчості імені В.А. Ясінського

16 лютого 2019 року декан факультету фізики, математики та інформатики Тетяна Махомета взяла участь у складі журі Олімпіади геометричної творчості імені В’ячеслава Андрійовича Ясінського, яка проходила у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського.

Дана Всеукраїнська Конференції-Олімпіади геометричної творчості імені В. А. Ясінського започаткована на честь 60-річчя від дня народження заслуженого вчителя України В’ячеслава Андрійовича Ясінського, видатного творця олімпіадних математичних задач у 2017 році.

У Конференції-олімпіади взяли участь 250 учнів та 34 вчителів із 7 областей України та 12 районів Вінницької області, у тому числі, 129 учнів із спеціалізованих закладів освіти.

На відкритті Олімпіади було показано фільм про життєвий і творчий шлях Вячеслава Андрійовича Ясінського, відео-звернення до учасників олімпіади найвідоміших його учнів Павла Пилявського та Тараса Матохнюка.

Олімпіада проходила за трьома напрямами:

- турнір методичних знахідок (для вчителів);

- змагання із розв’язування геометричних задач (для учнів);

- конкурс творчих робіт з геометрії (для вчителів з учнями).

У журі Олімпіади за різними напрямами працювали 37 знаних у Вінницькій області та в Україні працівників освіти. За напрямом «Конкурс творчих робіт з геометрії» головою журі працювала Тетяна Махомета, кандидат педагогічних наук, доцент.  

Під час урочистого закриття Олімпіади геометричної творчості імені В. А. Ясінського виступили з лірично-естетичним етюдом учні комунального закладу "Чернівецька ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Чернівецької районної ради Вінницької області", це школа, в якій колись навчався В’ячеслав Андрійович Ясінський. Переможці Олімпіади за всіма напрямами отримали дипломи та цінні подарунки. Детальніше читайте на сайті.

Вітаємо всіх переможців Всеукраїнської Конференції-Олімпіади геометричної творчості імені В.А. Ясінського!

 

Ви тут: Головна Новини та події Робота у складі журі Всеукраїнської Конференції-Олімпіади геометричної творчості імені В.А. Ясінського