Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Пісенний вернісаж-2019»

В УДПУ відбувся фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Пісенний вернісаж-2019», в якому взяли участь і студенти факультету фізики, математики та інформатики.

Засновник і організатор фестивалю – заслужений працівник культури України, начальник Центру культури та дозвілля «Гаудеамус» Наталія Алєксеєва.

Конкурсантів оцінювало професійне журі у складі заслужених працівників культури України Василя Семенчука, Валентина Купчика, Петра Волошина, канд. пед. наук, доцента кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Ольги Козій. Чистий звук і світлові ефекти забезпечував звукорежисер Олег Гончар. Ведучі – актори студентського народного театру драми і комедії Марія Діденко та Владислав Березовський.

Студентка 2 курсу факультету фізики, математики та інформатики Дзяловська Світлана прекрасно виконала сучасну пісню «Я не маю дому» під інструментальний супровід гітари, що навіяло надзвичайно душевну атмосферу в залі. А Красніков Михайло своїм чарівним тембром викликав мурашки по тілу виконанням пісні «Мої батьки», в залі оплески переходили в овації. Пишаємось нашими талановитими студентами!

Голова журі Василь Семенчук вручив учасникам конкурсу дипломи і подарунки від ректорату та грошові винагороди переможцям від профкому УДПУ.

Завершився пісенний вернісаж спільним виконанням Гімну України.

Фестиваль залишив у серці кожного приємні враження, а головне – продемонстрував, що в нашому університеті навчаються талановиті й розумні, креативні та ініціативні студенти.

 

Ви тут: Головна Новини та події фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Пісенний вернісаж-2019»