Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Інформація про олімпіаду з фізики

Всеукраїнська олімпіада

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

для професійної орієнтації вступників

на основі повної загальної середньої освіти

з навчального предмета «Фізика»

(2019)

 

З метою виявлення та розвитку обдарованих вступників, створення умов для їх творчого зростання, формування інтересу до фізичних спеціальностей та надання допомоги у виборі професії Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини у березні – квітні 2019 року проводить олімпіаду з навчального предмета «Фізика».

До участі в Олімпіаді допускаються особи, які отримали повну середню освіту, або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту в начальний рік проведення Олімпіад.

Олімпіада проводитиметься у два тури: перший - дистанційний, другий - очний.

Для участі у першому (дистанційному) турі Олімпіади потрібно до 01 квітня 2019 року:

1)    Ознайомитись із Умовами проведення Олімпіади;

2)    Ознайомитись із Графіком проведення Олімпіади;

3)    Зареєструватись, заповнивши Анкету учасника Олімпіади;

4)    Завантажити Завдання першого (дистанційного) туру Олімпіади;

5)  Надіслати скановані розв’язки письмової роботи на електронну адресу Організаційного комітету Олімпіади: dikhtiarenko_iu@udpu.edu.ua або подати розв’язання особисто (НЕ поштою) за адресою: м. Умань, вул. Садова, 2, корпус 2, кафедра фізики і астрономії та методики їх викладання факультету фізики, математики та інформатики УДПУ імені Павла Тичини у конверті із позначкою «Олімпіада з фізики для вступників».

Переможці дистанційного туру (учасники, які набрали не менше 75% балів) отримають запрошення для участі в очному турі олімпіади.

Результати першого (дистанційного) туру будуть оголошені до 17:00 05 квітня 2019 року та розміщені на веб-сторінці факультету фізики, математики та інформатики у розділі: «Інформація про олімпіаду з фізики».

 

РЕЗУЛЬТАТИ ПЕРШОГО (ДИСТАНЦІЙНОГО) ТУРУ

 

Розв’язки задач першого (дистанційного) туру Всеукраїнської олімпіади

 

Очний тур проходитиме на базі факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 13 квітня 2019 року.

Згідно наказу МОН України від 21.12.2016 року № 1587 «Про затвердження Положення про Всеукраїнські олімпіади вищого навчального закладу для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти» переможці олімпіади отримають додаткові бали до предметів сертифіката ЗНО при розрахунку конкурсного бала у ЗВОпри вступі на спеціальності, визначені Переліком спеціальностей (Додаток 1), в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини за умов успішного складання ЗНО.

 

Бажаємо Вам успіхів!

 

Ви тут: Головна Новини та події Інформація про олімпіаду з фізики