Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

мітинг-реквієм з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого представники колективу факультету фізики, математики та інформатики взяли участь у мітингу-реквіємі з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

 Захід пройшов у Молодіжному парку, біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, які загинули в Афганістані.

 Вшанувати пам’ять загиблих та віддати шану учасникам бойових дій прийшли представники міської та районної влади, ветерани та члени Уманської міськрайонної спілки ветеранів війни в Афганістані, рідні та близькі загиблих воїнів-афганців, громадськість.

 Учасники мітингу-реквієму хвилиною мовчання пом’янули воїнів, які загинули на чужих землях, виконуючи свій громадянський обов’язок. Військові салютували пострілами. Присутні також поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам.

 

 

Ви тут: Головна Новини та події мітинг-реквієм з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав