Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ОС "МАГІСТР"

1 лютого в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулося найемоційніше свято – випускний магістрів 2018 факультету фізики, математики та інформатики. Свято, що зворушило усіх присутніх, викликавши сльози радості за черговий етап в житті цих юнаків та дівчат, сльози суму через неминучу розлуку.

Зі знаменною подією першою привітала студентів декан факультету, канд.пед. наук, доцент Тетяна Махомета яка вручивши дипломи, побажала їм бути впевненими в своїх силах, мати свою власну мотивацію, завжди прагнути до самовдосконалення і навчання протягом життя, а також реалізувати отримані вміння і навички, що створить підґрунтя для особистісного та професійного розвитку.

Привітали випускників і заступники декана з навчальної роботи Ірина Тягай та виховної роботи Яна Усатюк, які побажали майбутнім фахівцям творчого натхнення, щастя, здоров’я, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях,  креативності, здійснення мрій і життєвих планів та за високі показники у навчанні, за участь у науково-дослідницькій роботі, за активну участь у громадському житті факультету кращі студенти були нагороджені почесними грамотами та подяками.

Куратори груп Ткаченко Ігор Анатолійович, Решітник Юлія Володимирівна, Благодир Людмила Андріївна та Жмуд Оксана Василівна разом з усіма присутніми пригадали щоденний неповторний калейдоскоп студентського життя, їх перший дзвінок, посвята в студенти, передача ключа знань від старшокурсників, перші виступи…, перші радості і розчарування, їх досягнення та перемоги.

На заході виступили і магістри, які висловили вдячність науково-педагогічному колективу факультету за доленосні моменти життя і спільну роботу, обмін досвідом і творчою енергією, за отримані знання,  професіоналізм, компетентність та щиру відданість своїй роботі.

Професорсько-викладацький склад факультету фізики, математики та інформатики підготували випускникам подарунок – неперевершений художній номер у виконанні представників клубу спортивного танцю «Шарм».

Це був незабутній захід, який не залишив жодного присутнього байдужим. За допомогою неперевершених ведучих – Дзяловської Світлани та Стеценка Назара кожен перейнявся атмосферою та подумки поринув в спогади тих прекрасних шести років навчання наших випускників.

Дорогі випускники та шановні батьки! Ще раз прийміть вітання та найкращі побажання:  успіхів у роботі, добра, злагоди, палкого кохання, щастя, міцного здоров’я Вам і Вашим родинам. Ми не прощаємось з Вами сьогодні, тому що Ви стали членами нашої великої університетської родини. Пам’ятайте, Двері нашого університету завжди відкриті для вас!

Тому дорогі випускники у добрий час і в добрий путь!

 

Ви тут: Головна Новини та події ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ОС "МАГІСТР"