Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Миколайчик в Ладижинській спецшколі-інтернат

Свято Святого Миколая зазвичай дарує дітям радість та надію щодо здійснення найзаповітніших мрій. 20 грудня представники факультету фізики, математики та інформатики спільно з інститутом економіки та бізнес освіти та студентським театром драми та комедії факультету початкової освіти вирішили подарувати частинку цього свята вихованцям Ладижинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат.

Діти зустріли гостей з посмішками, в їхніх очах читалося очікування чогось нового, доброго та теплого. Вихованці школи-інтернату вже звикли до вражень і емоцій, які їм традиційно приносять студенти нашого вишу.

«Ступивши на поріг цієї школи, ми нібито поринули в атмосферу дитинства, але безтурботним його назвати, нажаль, не можна... Але, від розуміння, що ти даруєш дітям приємні моменти та, хоч і маленьку, та все ж таки надію на краще, на душі стає тепло та приємно… Ми робимо невелику, але таку важливу справу – даруємо посмішки цим чудовим діткам!» - діляться враженнями студенти факультету фізики, математики та інформатики

Студенти привітали дітей зі святом та вручили їм солодкі подарунки, різноманітні канцтовари та карнавальні елементи у вигляді шапочок, вушок, корон…. Ще одним приємним сюрпризом став виступ акторів студентського театру драми та комедії факультету початкової освіти з театралізованою виставою «На гостини до Миколая» викликав у глядачів неймовірні почуття, створив святкову атмосферу. Конкурси, розваги, організовані акторами та студентами, сприймалися дуже емоційно, наповнили актову залу сміхом та веселощами. Емоції переповнювали всіх: дітей – від приємних сюрпризів, представників університету – від втіхи за їхню радість, за щирість та вдячність у їх очах.

 Головне не розбити кришталь довіри, адже ми даруємо надію дітям, у яких іноді опускаються руки від підлої та тяжкої хвороби. Як казав великий Шекспір: «Люди – господарі своєї долі», тому давайте дарувати щастя тим, кому дійсно потрібна допомога!

 

Ви тут: Головна Новини та події Миколайчик в Ладижинській спецшколі-інтернат