Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Новорічний настрій на ФФМІ

Новорічні свята завжди очікуються кожним з нас з особливими відчуттями. Що принесе Новий рік, які наші бажання стануть реаліями, які нові звершення принесуть кропітка праця та творчий пошук? Звісно, що важливими для кожного студента є результати зимової сесії. Але це в майбутньому, все залежить від отриманих знань!

До свят лишись лічені дні, тому на факультеті фізики, математики та інформатики уже панує новорічний настрій. Студентська рада на чолі із студдеканом Дмитром Романенком та заступником декана з виховної роботи Яною Усатюк намагалися покращити все навколо себе почавши з прикрашання коридорів та аудиторій.

На нещодавньому майстер-класі «Різдвяні прикраси» студентами власноруч було створено невеличкі, але яскраві новорічні шедеври для святкового оформлення факультету. Дівчата разом із іноземними студентами старанно створювали об’ємний напис «З Новим роком!», хлопці під керівництвом студдекана майстрували дивовижний камін.

Усі учасники мали не лише хороший настрій і завзятість до роботи, а й були креативні, активні, працьовиті, старанні. Дружня, новорічна атмосфера допомогла не лише виготовити прикраси та задекорувати різні атрибути різдвяно-новорічних свят, а й стерти кордони між іноземними, українськими студентами та викладачами.

Бажаєте отримати новорічний настрій вже сьогодні – завітайте на факультет фізики, математики та інформатики  і Ви відчуєте, що свято наближається!

Щиро вітаємо Вас з наступаючими новорічними святами та Різдвом!

 

Ви тут: Головна Новини та події Новорічний настрій на ФФМІ