Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

День відкритих дверей на факультеті фізики, математики та інформатики

23 листопада Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини гостинно відкрив двері для усіх бажаючих дізнатися про навчальний заклад та освіту, яку кожен зможе отримати, вступивши до університету.

Усі присутні мали змогу переглянути рекламні інформаційні ролики, ознайомившись зі славною історією, сьогоденням і пріоритетними векторами розвитку педагогічного університету в цілому та факультету зокрема. З вітальним словом до майбутніх студентів та всіх присутніх звернулась Паршукова Леся Миколаївна, яка розповіла про основні досягнення факультету та перспективи, що відкриваються перед студентами після закінчення навчального закладу.

Про захоплююче та цікаве студентське життя на факультеті розповіла Усатюк Яна Володимирівна, заступник декана з виховної роботи.

День відкритих дверей був насичений, адже наш факультет відвідали багато учнів. Майбутні студенти факультету фізики, математики та інформатики мали можливість переконатися, що в процесі навчання на факультеті вони зможуть засвоїти фундаментальний цикл фізико-математичних, гуманітарних і соціально-економічних дисциплін, отримати сучасні знання з цілого ряду практично-орієнтованих предметів, зокрема, педагогіки, психології, інформатики та програмування, методик за професійним спрямуванням тощо. І найголовніше, на факультеті студенти вчаться застосовувати набуті знання для досягнення як власного, так і суспільного добробуту.

 

 

Ви тут: Головна Новини та події День відкритих дверей на факультеті фізики, математики та інформатики