Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

науково-методичний семінар «Використання QR-кодів в освітній діяльності студентської та учнівської молоді»

На базі факультету фізики, математики та інформатики 22 листопада 2018 року відбувся міжкафедральний науково-методичний семінар «Використання QR-кодів в освітній діяльності студентської та учнівської молоді».

Під час семінару було розкрито наступні питання: інтеграція мобільних технологій в освітню діяльність та можливості використання QR-кодів у різних сферах виробництва, охарактеризовано технічні особливості їх застосування, наведено програми зчитування кодів для більшості сучасних операційних систем та програми-генератори для створення QR-кодів.

В рамках семінару член академічної групи проекту "Модернізація педагогічної вищої освіти з використанням інноваційних інструментів викладання" (MoPED - №586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP) Тетяна Бондаренко та викладач кафедри інформатики і ІКТ Яна Усатюк провели майстер-клас з використання QR-кодів. Ними було продемонстровано застосування QR-кодів у презентації лекційного матеріалу, розроблено різноманітні завдання та опитувальник з QR-мітками, що дало можливість провести цікавий семінар.

Дякуємо учасникам семінару та бажаємо творчих успіхів для досягнення високих результатів у розвитку мобільної освіти.

 

 

Ви тут: Головна Новини та події науково-методичний семінар «Використання QR-кодів в освітній діяльності студентської та учнівської молоді»