Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

гурток «Мистецтво творити»

Новостворений гурток на факультеті фізики, математики та інформатики «Мистецтво творити» вчить бачити прекрасне та втілювати в життя творчі фантазії.

Мельник Роксолана та Строкової Марина, які є успішними керівниками, творчо та цікаво підходять до організації кожного засідання. Як студенти, так і викладачі, відвідуючи даний гурток мають можливість проявити свою креативність та успішно втілити в життя свої творчі задумки. На першому засіданні було знайомство та обмін думками, вирішували в якому напрямку працювати та що хотіли б навчитися нового чи вдосконалити.

На першому ж занятті студенти зрозуміли, що їх потенціал великий і кожен може власними руками з підручних засобів створити щось нове, цікаве та неповторне. Відвідувачі гуртка з великим захопленням розмальовували печиво для учасників АТО, писали на них побажання миру, проявили свій патріотизм та любов до Батьківщини. На інших засіданнях захоплено створювали свого казкового героя з каштанів. А нещодавно організували «показ мод» для намальованих моделей, яким створювали ексклюзивні образи за допомогою осіннього листя. Дуже приємно, що в гуртку працюють як дівчата, так і хлопці, і активність іноземних студентів тільки зростає.

Відвідування гуртка «Мистецтво творити» відкриває можливість проявити себе, виявити нові таланти, проявити креативність, розвивати творчість, нестандартність просторового мислення і застосування його у практичній діяльності та просто відпочити від буденності.

Даний гурток - прекрасний засіб розвитку творчості, розумових здібностей, естетичного смаку, а також конструкторського мислення особистості.

Тому, запрошуємо тих, хто ще не був! Попереду ще багато цікавого!

 

Ви тут: Головна Новини та події гурток «Мистецтво творити»