Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Участь молодих науковців у науково-практичному семінарі «Складання бібліографічного опису до наукових видань»

17 жовтня 2018 року у читальному залі №1 відбувся науково-практичний семінар для молодих науковців факультетів фізики, математики та інформатики і соціальної та психологічної освіти.

Із вітальним словом виступили голови рад молодих науковців двох факультетів Ірина Тягай та Світлана Прищепа, які акцентували увагу на актуальності та доцільності розгляду питання про складання бібліографічного опису до наукових видань та їх посилань. Завідувач інформаційно-бібліографічного відділу Оксана Ігнатьєва виступила з доповіддю і детально пояснила особливості ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні вимоги та правила складання», який установлює види бібпосилань, правила та особливості їхнього складання і розміщування у документах, що набув чинності в Україні з 01 липня 2016 р. Усі учасники семінару активно долучалися до обговорення даного питання.

Висловлюємо подяку завідувачу інформаційно-бібліографічного відділу Оксані Ігнатьєвій за змістовну та корисну доповідь.

 

Ви тут: Головна Новини та події Участь молодих науковців у науково-практичному семінарі «Складання бібліографічного опису до наукових видань»