Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Здорова молодь – сила нації

В Міжнародний день студентського спорту студенти факультету фізики, математики та інформатики взяли активну участь у грандіозній події – святі фізичної культури і спорту, молодості і здорового способу життя, яке відбулося на спортивному майданчику УДПУ імені Павла Тичини за підтримки адміністрації університету на чолі з ректором Олександром Безлюдним.

Під гаслом «Здорова молодь – сила нації» студенти УДПУ підтримали Всеукраїнський флешмоб, чим показали свою єдність і спортивний дух – виконали 22 віджимання від підлоги. Студентська молодь була завзятою у змаганнях з 6-ти видів спорту: перетягування канату, армреслінг, виконання ударів футбольним м’ячем на точність, дартс, crossFit, багатоповторний жим. Окрасою свята став показовий виступ акробаток Альони Балаклеєвої, Анни Артеменко, Яни Гонтаренко.  Серед запрошених на спортивне свято – начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Уманської міської ради Ольга Ремез, висловила щиру подяку університету за тісну співпрацю та вручила грамоти викладачам факультету фізичного виховання за активну участь у спортивному житті міста. Голова профкому УДПУ Валентин Хитрук  підготував для переможців змагань подарунки.

Від імені ректора УДПУ почесну місію нагородження кращих спортсменів виконала проректор з гуманітарних питань Наталія Ревнюк. Заслужені нагороди отримали і студенти нашого факультету, які прославляють університет на спортивних майданчиках Черкащини та України в цілому. Гордістю нашого факультету є студентка 3 курсу Скоп Ірина, яка зайняла І місце з жіночого армреслінгу серед студентів університету та студент 3 курсу Кулик Олександр – призер Універсіади області з футболу.

 

 

Ви тут: Головна Новини та події Здорова молодь – сила нації