Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Адаптація студентів першого курсу

З метою адаптації студентів 1 курсу до університетського життя кураторами груп було організовано дозвілля студентів.

Зокрема, після урочистостей з нагоди посвяти першокурсників у студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини першокурсники мали змогу познайомитися ближче один з одним та з куратором на базі факультету фізики, математики та інформатики, де в дружній атмосфері куратори ознайомили студентів із правилами внутрішнього розпорядку університету, особливостями навчання у закладі вищої освіти, розповіли про створені на факультеті сприятливі умови та великі можливості для їх відмінного навчання та гармонійного розвитку. Окрім того, донесли до студентів розклад проведення годин куратора та план виховних заходів на перший семестр навчання.

В усіх академічних групах проведено годину куратора, на якій розглядалися основні питання організації освітнього процесу: ознайомлено з факультетом, університетом, роботою бібліотек, лабораторій; пояснено студентам особливості розкладу занять; ознайомлено з літературою та правилами користування бібліотечним фондом факультету.

2 вересня заступником декана з виховної роботи Яною Усатюк було організовано екскурсію історичними місцями Умані, що дало змогу іногороднім швидше орієнтуватися в невідомій місцевості, дізнатися історичні цікавинки міста та налагодити контакт між собою та викладачами.

Одним з етапів адаптації студентів став похід до новоствореного світломузичного комплекса фонтанів «Перлина Кохання» в сквері ім. Т.Г. Шевченка. Протягом перших днів навчання студенти успішно освоїлися на новому місці, знайшли спільну мову з однокурсниками та кураторами, наразі чудово входять в освітній процес.

 

Ви тут: Головна Новини та події Адаптація студентів першого курсу