Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Батьківські збори на ФФМІ

11 серпня на факультеті фізики, математики та інформатики відбулися перші батьківські збори, на яких були присутні батьки та вступники 2018 року.

Зі вступним словом до батьків звернулася декан факультету, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Миколаївна Махомета, яка привітала першокурсників з тим, що вони стали частинкою «фіз-матівської родини» та розповіла про специфіку діяльності університету та факультету зокрема, який перебуває в постійній динаміці в умовах сучасного глобалізованого суспільства, ознайомила батьків з основними аспектами навчального процесу у вищому закладі та з особливостями Болонського процесу.

Заступник декана з навчальної роботи кандидат педагогічних наук Ірина Михайлівна Тягай розповіла про особливості навчання, проведення семінарських та лекційних занять, а також ознайомила з графіком навчального процесу та специфікою «читання» розкладу занять. 

Яна Володимирівна Усатюк, заступник декана з виховної роботи, за допомогою яскравих фотографій показала першокурсникам та їх батькам як весело і цікаво проходить студентське життя в стінах нашого університету.

Куратори груп Бондаренко Тетяна Володимирівна, Возносименко Дарія Анатоліївна та Декарчук Сергій Олександрович з готовністю відповіли на численні запитання батьків, пов’язані з різними аспектами університетського життя.

 

Ви тут: Головна Новини та події Батьківські збори на ФФМІ