Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ФУТБОЛЬНА КОМАНДА УДПУ ВИБОРОЛА ІІ МІСЦЕ НА ОБЛАСНІЙ УНІВЕРСІАДІ

На змаганнях із футболу серед чоловіків за програмою ХVІ Універсіади Черкаської області серед закладів вищої освіти типу: університети, інститути, академії команда Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини стала срібним призером.

Честь нашого університету на обласних змаганнях захищали студенти різних факультетів, серед них і студент нашого факультету – Олександр Кулик. Тренери – викладачі кафедри спортивних дисциплін Олег Андрощук та Максим Вакарчук.

За першість чемпіонату на футбольному полі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Дніпро-80» змагалися 4 збірних команди.

У грі за вихід до фіналу команда нашого університету перемогла збірну Черкаського державного технологічного університету із рахунком 2:0. Голи у ворота суперника забили Максим Боднюк та Олександр Кулик.

У фінальній зустрічі футболісти УДПУ показали достойну гру із командою Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького. Основний час матчу закінчився внічію з рахунком 0:0, переможця визначила серія пенальті. Наші спортсмени з рахунком 4:3 поступилися першим місцем команді з Черкас.

Вітаємо футбольну збірну нашого університету та тренерів із почесним ІІ місцем на обласній Універсіаді та бажаємо впевнених перемог у майбутньому!

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ФУТБОЛЬНА КОМАНДА УДПУ ВИБОРОЛА ІІ МІСЦЕ НА ОБЛАСНІЙ УНІВЕРСІАДІ