Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Пам’ятаємо Героїв Другої світової війни!

Студенти, викладачі та співробітники Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини взяли активну участь у заходах з нагоди Дня пам’яті й примирення та 73-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У славний день 9 травня чисельна делегація університету на чолі з ректором, професором Олександром Безлюдним під час загальноміського мітингу-реквієму вшанувала пам’ять земляків, українських Героїв, які самовіддано боролися з нацизмом і тих, хто поліг за свободу рідної землі на Сході України. Скорботною хвилиною мовчання вшанували всіх, чиє життя забрала жорстока війна, а до підніжжя Обеліску Слави поклали вінки та квіти.

Почесну варту біля пам’ятних стел гордо несли студенти УДПУ, які здобувають військову підготовку.

Представники нашого університету взяли участь у святковому концерті «Пісні полум’яних літ», що відбувся в міському Будинку культури з нагоди Великої Перемоги. Патріотичні хвилюючі композиції для сивочолих ветеранів та усіх уманчан виконали студентка Анастасія Шинкарук, інструментальний ансамбль «SerbianStar» (керівник – Владислав Гусак»), фольклорний ансамбль «Софія» (художній керівник - Василь Семенчук) та чоловіче вокальне тріо «Гонта» у складі заслужених працівників культури України Василя Семенчука, Валентина Купчика, Петра Волошина.

Низько вклоняємося ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Честь і слава живим Героям, вічна пам'ять загиблим!

 

Ви тут: Головна Новини та події Пам’ятаємо Героїв Другої світової війни!