Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

СТУДЕНТИ ФФМІ НАВЧАЛИСЯ БУТИ УСПІШНИМИ БЛОГЕРАМИ

Студенти факультету фізики, математики та інформатики УДПУ імені Павла Тичини Валентин Майстренко та Дмитро Поліщук як учасники міського проекту «Академія молодіжного лідера» взяли участь у практичному семінарі «Cила блогу в розвитку громади. Як стати успішним блогером».

 

Впродовж двох днів учасники семінару оволодівали теоретичними знаннями та практичними навичками розвитку блогосфери і соціальних медіа, розглянули шляхи монетизації проектів.

Спікери заходу - Богдан Буткевич (журналіст та ведучий «Еспресо ТV») та Олена Литвинова (блогер, волонтер, засновниця «Школи прибуткового блогінгу») мотивували молодь висвітлювати свою позицію у форматі блогу, реагуючи таким чином на різноманітні соціальні процеси, що мають суспільний резонанс на місцевому або національному рівнях; ознайомили учасників із можливостями проекту «Я-Медіа» та перспективами розвитку блогерства в місті і державі загалом.

Семінар проходив за ініціативи відділу інформації та зв’язків з громадськістю виконавчого комітету Уманської міської ради.

 

Ви тут: Головна Новини та події СТУДЕНТИ ФФМІ НАВЧАЛИСЯ БУТИ УСПІШНИМИ БЛОГЕРАМИ