Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

науково-практична конференція «ІСТОРІЯ НАУКИ МАЙБУТНЬОМУ ВЧИТЕЛЕВІ¢2018 «Наука та її творці»»

19 – 20 квітня на факультеті фізики, математики та інформатики відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «ІСТОРІЯ НАУКИ МАЙБУТНЬОМУ ВЧИТЕЛЕВІ'2018 «Наука та її творці»».

Урочисте відкриття розпочалося з вітального слова декана факультету фізики, математики та інформатики кандидата педагогічних наук, доцента Тетяни Махомети, яка привітала всіх учасників з початком роботи конференції «ІСТОРІЯ НАУКИ МАЙБУТНЬОМУ ВЧИТЕЛЕВІ'2018» та наголосила, що розвиток студентської науки є надзвичайно важливим та актуальним у наш час, адже молоде покоління є  рушійною силою, яка веде нас в європейський вимір.

Цікавими та змістовно наповненими стали доповіді на пленарному та секційних засіданнях про видатних вчених-математиків давнини та сучасності, їх невтомний пошук і важку до самозабуття працю.  

Всі учасники конференції мали можливість: відчути себе у ролі науковця; оприлюднити на високому рівні власні погляди, надбання та висновки; взяти участь в обговоренні своєї проблеми дослідження та проблем дослідження інших, висловити стосовно цього свою власну думку; наукового спілкування із своїми ровесниками з інших навчальних закладів.

 

Ви тут: Головна Новини та події науково-практична конференція «ІСТОРІЯ НАУКИ МАЙБУТНЬОМУ ВЧИТЕЛЕВІ¢2018 «Наука та її творці»»