Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

І етап Всеукраїнської олімпіади з програмування

У 2018 році І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування, яка одночасно є відбірковою олімпіадою командної студентської першості світу з програмування ACM-ACPC, проводитиметься в базових закладах вищої освіти, які визначені Наказом МОН України №307 від 30.03.2018 року. У Черкаській області такими закладами призначено Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького та Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини.

І етап Олімпіади відбудеться у суботу 21 квітня 2018 р. За результатами змагань І етапу кращі команди закладів вищої освіти отримають право участі у ІІ етапі та фіналі Олімпіади, які будуть проведені у вересні - жовтні 2018 року.

У структурі Олімпіади передбачений Шкільний дивізіон, до участі в якому запрошуються команди учнів 7-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, учасників та призерів ІІІ, ІV етапів Всеукраїнських шкільних олімпіад з інформатики та інформаційних технологій, учні професійно-технічних навчальних закладів. Команди складаються з трьох учнів і можуть включати запасного учасника з правом заміни будь-якого учасника команди на будь-якому етапі Олімпіади. Можлива участь збірних команд міст (областей), за узгодженням керівників відповідних навчальних закладів. Команди Шкільного дивізіону змагатимуться разом з командами студентів, але підсумки їх виступу підбиватимуться в окремому заліку.

Запрошуємо команди від навчальних закладів Черкаської області для участі в І етапі Олімпіади. Адреса базового ЗВО: 20300, м. Умань, вул. Садова, 2, факультет фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Детальніше про Міжнародну студентську олімпіаду з програмування можна дізнатися на сайті ACM ICPC: http://icpc.baylor.edu/. Положення про Всеукраїнську студентську олімпіаду з програмування можна завантажити із сайту http://icpc.org.ua/ , розділ «Документи / Нормативні».

Ви тут: Головна Новини та події І етап Всеукраїнської олімпіади з програмування