Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Містер ФФМІ 2018

Насичена концертна програма, сім незрівнянних, харизматичних хлопців, веселі ведучі, пісенні композиції від гостей  – і це ще не весь перелік того, як факультет фізики, математики та інформатики провів феєричне свято, свято мужності та краси – «Містер ФФМІ 2018»!

Велика актова зала була вщерть заповнена охочими подивитися на цікаві виступи талановитих хлопців та захопливу боротьбу за титул «Містер ФФМІ 2018».

У конкурсі взяли участь 7 найталановитіших, наймужніших, найсильніших  і найсміливіших хлопців факультету. Учасники показали себе не лише талановитими, щирими, розумними, але й відповідальними, стійкими, спортивними і навіть жартівливими.

Хлопці змагалися в конкурсах  «Відеовізитка», «Таланти», та  три виходи «Дефіле» (діловий стиль, спортивний та романтичний).

Перше дефіле вимагало від хлопців амплуа стильного бізнесмена та єдності всієї команди містерів. Друге дефіле розкривало мужні якості, силу та впевненість, адже вони  були в ролі спортсменів.

Приємно здивували своїм співом Красніков Михайло та Кулик Олександр. Були як запальні, так і романтичні танці, якими порадували Романенко Дмитро, Ткаченко Сергій та Поліщук Дмитро. Акторську майстерність та здатність «тримати зал» продемонстрував Бойко Володимир. А Мартинюк Євген своїм надзвичайним талантом змусив зал вслухатись в кожне слово продекламованого вірша… Мурашки по шкірі… Які ж вони всі талановиті!

Харизму, інтелігентність та романтичність учасників показало останнє дефіле – вихід з прекрасними дівчатами.

В той вечір журі не позаздрив жоден присутній, адже вибір був надзвичайно важким! Боротьба була запеклою! Але конкурс на те і є конкурсом, щоб був переможець. Тому, за підрахунком всіх оцінок, з відривом в кілька балів від ІІ і ІІІ місця, кубок «Містер ФФМІ – 2018» отримав Поліщук Дмитро! Титул «І Віце-Містер ФФМІ – 2018»  отримав Бойко Володимир, «ІІ Віце-Містер ФФМІ – 2018» – Мартинюк Євген.  

Неймовірне враження (за відгуками глядачів) справив вихід Ткаченка Сергія, який і отримав Титул «Містер глядацьких симпатій».

Номінації між учасниками розділили наступним чином:

«Містер мужність» – Кулик Олександр

«Містер досконалість» – Романенко Дмитро

«Містер оригінальність» – Ткаченко Сергій

«Містер інтелігентність» – Красніков Михайло

Декан факультету фізики, математики та інформатики та голова журі Махомета Тетяна Миколаївна подякувала організаторам, учасникам конкурсу та вручила почесні титули, грамоти і цінні подарунки.

Спонсорами нашого свята стали:

  • адміністрація факультету фізики, математики та інформатики
  • директор МБК нашого міста – Білошкурський Валентин Васильович
  • мережа закладів Black, у особі Григорія Григоряна
  • тренер фітнес клубу «Олімп» та фотограф – Артем Луценко

Тому, наші учасники отримали багато гарних подарунків та матимуть змогу відпочити після важких і довготривалих репетицій. 

 

Ви тут: Головна Новини та події Містер ФФМІ 2018