Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

науково-методичний семінар «Концепція Нової української школи та особливості реалізації основних її положень у навчанні математики»

21 листопада 2017 року на базі факультету фізики, математики та інформатики відбувся науково-методичний семінар «Концепція Нової української школи та особливості реалізації основних її положень у навчанні математики». В семінарі взяли участь вчителі математики загальноосвітніх навчальних закладів м. Умані, Уманського, Христинівського, Маньківського та Гайсинського районів.

З доповідями виступили к.п.н., доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Тетяна Годованюк «Реалізації проекту «Модернізація педагогічної вищої освіти з використанням інноваційних інструментів викладання» (MoPED – № 586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP..) в контексті Нової української школи», д.п.н., професор кафедри математики і теорії та методики навчання математики НПУ імені М. П. Драгоманова Валентина Бевз «Реалізація наскрізних ліній ключових компетентностей у навчанні математики», кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник відділу математичної та інформатичної освіти Інституту педагогіки НАПН України Дарина Васильєва «Організація навчання математики в Новій українській школі в контексті STEM-освіти».

Під час проведення семінару учителі математики мали змогу ознайомитися новими навчально-методичними наробками науковців.

В ході семінару учасниками відбулося жваве обговорення актуальних питань висвітлених у доповідях.

 

Ви тут: Головна Новини та події науково-методичний семінар «Концепція Нової української школи та особливості реалізації основних її положень у навчанні математики»