Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

День переможців та виконавців проектів Еразмус+

 

З 6 по 10 листопада  2017 року в м. Києві проходив Міжнародний Інформаційний тиждень Програми Європейського Союзу Еразмус+.

Еразмус+  – це грантова програма Європейського Союзу на період 2014 – 2020 рр., що підтримує мобільність у сфері освіти, підготовки, молоді і спорту.

В рамках тижня 8 листопада 2017 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся День переможців та виконавців проектів Еразмус+  Розвитку потенціалу вищої освіти (СВНЕ): як управляти та реалізувати проекти.

Програма дня передбачала привітання переможців та виконавців проектів Еразмус+ Розвитку потенціалу вищої освіти (СВНЕ), проведення семінару щодо управління та реалізації проектів (підготовка проектних заявок; застосування правил візуалізації реалізації проектів та поширення результатів, управління бюджетом проекту; підготовка документації та звітів; забезпечення міжпроектної співпраці).

Участь у даному заході від Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини взяли Ольга Сушкевич – координатор міжнародного співробітництва, Тетяна Годованюк – доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики, Тетяна Махомета – декан факультету фізики, математики та інформатики, які є виконавцями проекту «Модернізація педагогічної вищої освіти з використанням інноваційних інструментів викладання» (MoPED – № 586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP..) в рамках програми «Розвиток потенціалу вищої освіти» (Програма Еразмус+,  КА- 2).

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події День переможців та виконавців проектів Еразмус+