Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

ОНЛАЙН-СЕМІНАР «ЕФЕКТИВНІ РІШЕННЯ GOOGLE ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ»

4 травня 2022 року на факультеті фізики, математики та інформатики відбувся міжкафедральний онлайн-семінар «Ефективні рішення Google для дистанційної освіти». В ході семінару професор кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук Сергій Терещук розповів про використання цифрових інструментів Google під час організації та проведення дистанційних занять.

Доповідач описав чотири можливі версії Google Workspace for Education: Education Fundamentals, Education Standard, Teaching and Learning Upgrade, Education Plus. Було наголошено, що сьогодні в університеті є можливість використовувати безкоштовну версію Fundamentals. З метою підтримки освітньої і наукової діяльності закладів вищої освіти у період воєнного стану Міністерством освіти і науки України досягнуто домовленості з компанією Google щодо надання до кінця 2022 року безкоштовного доступу до Google Workspace for Education’s Teaching and Learning.

Також було описано різні моделі та методичні підходи з використання додатків та розширень Google: Screenity Інструмент (для запису екрану), Kami for Google Chrome™, Клас (Google Classroom) та інші.

Семінар було проведено в рамках постійного семінару «Освітній процес засобами Google Workspace for Education», який працює згідно з планом роботи  науково-дослідного центру подвійного підпорядкування НАПН України і МОН України «Інформаційно-комунікаційних технологій навчання фізики й астрономії» (науковий керівник д.п.н., доцент Сергій Терещук).

Корисні посилання на матеріали семінару: Використання цифрових рішень в дистанційному освітньому процесі.pdf

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події ОНЛАЙН-СЕМІНАР «ЕФЕКТИВНІ РІШЕННЯ GOOGLE ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ»