Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

ВІТАННЯ ВИПУСКНИКАМ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «БАКАЛАВР»!

Шановні випускники!

 

Від щирого серця вітаємо вас зі здобуттям диплома бакалавра ‒ це перший крок до вищої освіти, перша спроба своїх сил! Швидко пролетіли чотири роки студентського життя, наповненого радістю відкриттів і незабутніх зустрічей, а надалі вас чекає пора звершень, пора самостійності та відповідальності при прийнятті важливих рішень.

Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Ви – майбутнє нашої країни! Люди, від яких залежить, якою стане наша держава. Бажаємо вам оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії!

Кожен з вас отримав новий статус ‒ статус дипломованого фахівця. Починається час нових звершень. Бажаємо вам завжди дотримуватися золотого правила ‒ продовжувати навчання упродовж всього життя і не зупинятися. Тому, для початку, запрошуємо вас вступити до магістратури нашого університету й стати більш кваліфікованими у своїй галузі. Навчайтеся! Тільки тоді ви будете завжди успішними і затребуваними.

Нехай ваш диплом стане однією зі сходинок у кар’єрі, яка приведе до успіху, благополуччя, фінансової незалежності й самодостатності. Бажаємо, щоб кожен з вас ніколи не зупинявся на досягнутому, уявляв перед собою нові, цікаві й плідні перспективи і мав можливість та сили для їх підкорення!

Нехай Вам щастить у нових звершеннях!

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події ВІТАННЯ ВИПУСКНИКАМ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «БАКАЛАВР»!