Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

воркшоп: «Сертифікація електронних навчальних курсів в закладах вищої освіти України»

23 квітня 2021 року радою молодих науковців факультету фізики, математики та інформатики було організовано воркшоп: «Сертифікація електронних навчальних курсів в закладах вищої освіти України».

Викладач-стажист кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Дмитро Джога розповів про стан та перспективи сертифікації електронних навчальних курсів в закладах вищої освіти України.

Доповідач звернув увагу на особливості проведення сертифікації електронних навчальних курсів в інформаційно-освітньому середовищі Moodle Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та критеріїв, які висуваються до них.

Члени ради молодих науковців брали активну участь в обговоренні, і дійшли висновку, що сертифікація є важливим елементом освітнього процесу, який забезпечує якість та ефективність навчально-методичних матеріалів, розміщених в інформаційно-освітньому середовищі закладів вищої освіти.

По завершенню воркшопу, учасники дізнались про процес сертифікації електронних навчальних курсів в закладах вищої освіти України та отримали сертифікати.

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події воркшоп: «Сертифікація електронних навчальних курсів в закладах вищої освіти України»