Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

майстер-клас з робототехніки «EV3 – методика програмування та конструювання робота»

Викладацький колектив факультету фізики, математики та інформатики активно працює над підвищенням кваліфікації в галузі сучасних інновацій.

Так, 24 вересня 2019 року викладач кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Іван Тягай взяв участь у майстер-класі з робототехніки «EV3 – методика програмування та конструювання робота», який пройшов на базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

Даний захід був проведений для тренерів та суддів, які приєдналися до програм «LEGO-education». Участь у даному заході дала можливість тренерам та суддям розширити свої знання про види слалому, а інсценізація змагання роботів зі слалому – сприяла формуванню досвіду проведення таких змагань. Крім того, учасники майстер-класу ознайомилися із завданнями Всеукраїнської олімпіади з робототехніки WRO, СУМО та СЛАЛОМ.

У результаті тренери та судді дійшли висновку про те, що важливим є не тільки набуття ними знань і досвіду у використанні конструювання та програмування робототехнічних систем у професійній діяльності, а й уміння адаптуватися до впровадження нових технологій майбутнього.

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події майстер-клас з робототехніки «EV3 – методика програмування та конструювання робота»