Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

батьківські збори, присвячені адаптації студентів-першокурсників

На факультеті фізики, математики та інформатики відбулись батьківські збори, присвячені адаптації студентів-першокурсників та організації освітнього-виховного процесу в університеті.

Із вступним словом до батьків звернулася декан факультету кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Махомета, яка привітала студентів з тим, що вони приєднались до нашої «фіз-матівської родини». Розповіла про специфіку діяльності факультету, який перебуває в постійній динаміці в умовах сучасного глобалізованого суспільства та наголосила, що «Співпраця викладачів та адміністрації факультету у роботі з батьками - одна із засад гармонійного розвитку особистості студента, формуванню у них життєвих цінностей, стійких переконань, відповідальності за навчання та власну поведінку».

Заступник декана з навчальної роботи Ірина Тягай ознайомила студентів з графіком і організацією освітнього процесу  на факультеті та специфікою «читання» розкладу занять. Акцентувала увагу на кредитно-трансферній  системі навчання та роботі студентів в електронному освітньому середовищі «Moodle».

Завідувачі кафедрами зупинились на організаційно-дисциплінарних аспектах та проінформували батьків про участь першокурсників у різноманітних позанавчальних заходах, які дають змогу виявити та розвинути творчі нахили студентів, перспективи участі студентів-першокурсників у міжнародних культурно-освітніх програмах. Окрім того, заступник декана з наукової роботи Тетяна Годованюк наголосила про залучення першокурсників до наукової роботи для формування вміння навчатися самостійно.

Невід’ємною складовою освітнього процесу в університеті та  на факультету зокрема є виховна робота зі студентами.  Заступник декана з виховної роботи Яна Усатюк розповіла про всі особливості цікавого і незабутнього студентського життя, яке відбувається на факультеті фізики, математики та інформатики за допомогою яскравих фотографій. Такі заходи дають позитивний результат в організації навчально-виховного процесу, бо тільки спільними зусиллями батьків та викладачів можна виховати гідних молодих людей, які будуть в майбутньому свідомими громадянами своєї країни.

Раді прийняти першокурсників у нашу велику та дружню «фіз-матівську родину»!!!

 

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події батьківські збори, присвячені адаптації студентів-першокурсників