Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

лекційне відкрите заняття з методики навчання фізики

6 травня доцентом кафедри фізики і астрономії Оксаною Володимирівною Гнатюк було проведено лекційне відкрите заняття з методики навчання фізики для студентів 3 курсу на тему «Навчальний проект як засіб організації освітньо-виховної роботи при вивченні курсу фізики  у 7-8 класах». Заняття проводилося на базі пам’ятки архітектури «Василіанський монастир».

Під час проведення заняття викладачем було представлена методика націлена на впровадження інноваційної роботи в закладів освіти відповідно до «Концепції Нової української школи». Під час заняття студенти вчилися планувати освітньо-виховну роботу з учнями 7-8 класах з фізики на засадах інтеграції. Завдання заняття покликані формувати предметну компетентність, ознайомлювати студентів з новітніми методиками, що будуть сприяти кращому засвоєнню системи знань та здатність застосовувати їх у процесі пізнання і в практичній діяльності.

На занятті були присутні викладачі кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання  та члени науково-методичної комісії факультету.

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події лекційне відкрите заняття з методики навчання фізики