Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

ВІТАЄМО ПРИЗЕРІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ФІЗИКА ТА АСТРОНОМІЯ»

Студенти 1 курсу ОС «Магістр» факультету фізики, математики та інформатики Ганна Солтусенко та Михайло Воронецький взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фізика та астрономія», яка відбулася з 15 по 17 квітня на базі Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

Переможців визначали в особистій першості за максимальною кількістю балів, набраних під час розв’язання п’яти задач з різних розділів теоретичної фізики. Ганна Солтусенко виборола третє місце серед студентів класичних та педагогічних університетів України. Михайла Воронецького відзначили грамотою за активну участь в Олімпіаді.

Підготовкою студентів до олімпіади керували кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Юлія Решітник та кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Марина Декарчук.

Вітаємо учасників, їх наставників, професорсько-викладацький та студентський колективи факультету фізики, математики та інформатики за гідне представлення університету на всеукраїнському рівні й бажаємо подальших наукових звершень!

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події ВІТАЄМО ПРИЗЕРІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ФІЗИКА ТА АСТРОНОМІЯ»