Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

День всіх закоханих на ФФМІ

Кохання неймовірна річ, вона як світлий вогник, який виведе з нескінченного тунелю страху, оповитого теплотою і добротою і назавжди буде з тобою. Той хто зустріне його, того не покине це почуття ніколи, воно буде йти з ним в одну ногу і піднімати коли буде важко встати. Усі хто береже в своїй душі любов, знають що таке почуття впевненості і знають що їм є за для кого радіти життю і досягати нових вершин. У цей неймовірний день ми вітаємо наших других половинок, батьків, братів, сестер, друзів і знайомих. Усіх хто нам не байдужий і кому не байдужі ми. І ми вітаємо усіх-усіх з цим романтичним і особливим днем - Днем Святого Валентина!!!

Кохання поєднує серця, а факультет фізики, математики та інформатики у свято всіх закоханих поєднав у теплій та затишній аудиторії всіх студентів та викладачів. У цей день на факультеті було дуже чарівно...Святкова фотозона «Вулиця поцілунків», дерево «Кохання», безліч різнокольорових сердечок, неймовірно красиві дівчата і галантно одягнені чоловіки. І, вже  по традиції, проходила святково-розважальна програма «Така любов буває раз в ніколи…», яку вели неймовірні ведучі Денисюк Катерина та Шевченко Вадим. Розважальна програма була наповнена різноманітними конкурсами, вправами та завданнями на кмітливість, уважність, знання етикету. Новостворені пари прикладали максимум зусиль, щоб отримати перемогу. Журі, в складі якого були: заступник декана з виховної роботи Яна Усатюк, канд.пед.наук Тетяна Бондаренко та студдекан Дмитро Романенко, старанно рахували кожен бал і максимально об’єктивно оцінювали відповіді учасників та їх роботи. Це було справжнє випробовування. Але, все ж таки, за підрахунком балів перше місце зайняла пара Зінченко Юлії та Руденка Артура, друге місце зайняли Паршукова Анастасія та Мартинюк Євген та третє місце – Юрченко Наталія та Осіпенко Володимир. Студенти показали неабиякі знання з правил етикету, що приємно вразило, проявили кмітливість та творчість та за участь були нагороджені подарунками на згадку про свято.

Усі присутні отримали море вражень, кожен дізнався для себе щось новеньке і разом повболівали за учасників, коли ті справлялися з конкурсами та дружно вітали містера Валентина і міс Валентину нашого факультету. А по завершенні зробили загальне фото на фоні фотозони «Вулиця поцілунків».

Студенти факультету фізики, математики та інформатики вкотре довели, що окрім навчання вміють красиво та змістовно організовувати своє дозвілля та роботи навчальний процес яскраво-незабутнім.

Ще раз вітаємо усіх з і святом, нехай любов буде з вами щодня та пам’ятайте завжди слова нашого величного Б.Ступки «Треба постійно бути закоханим. В усе, що складає твоє життя потрібно бути закоханим. І треба радіти. А це не проста річ. Треба навчитись любити».

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події День всіх закоханих на ФФМІ