Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

майстер-клас "Імідж вчителя 21 століття"

Для студентів, що проживають у гуртожитку заступником декана з виховної роботи факультету фізики, математики та інформатики Яною Усатюк організовано серію майстер-класів під гаслом «Імідж вчителя 21 століття», де передбачено огляд сутності поняття "імідж учителя 21 століття" як складової системи педагогічної майстерності. Особливу увагу приділено питанню зовнішнього вигляду сучасного педагога навчального закладу України, культури поведінки, етикету, міміки, мовлення та ін.. важливих складових.

10 жовтня було проведено другий майстер-клас на тему «Системний догляд за шкірою – запорука молодості та доглянутості», де студенти мали змогу не лише почути корисні для себе поради щодо догляду за своєю шкірою, а й закріпити на практиці ключові особливості правильного нанесення продукції, зрозуміли тенденції підбору косметики саме для свого типу шкіри. Хлопці теж експериментували і приводили до ладу свій зовнішній вигляд саме завдяки чоловічої системи догляду за шкірою. Вечір був пізнавальним, корисним та цікавим для кожного присутнього. Адже, справжній педагог має бути досконалим не лише зсередини (своїми знаннями), а й зовні.

Нагадаємо, що перед цим студенти прослухали лекцію на тему «Культура зовнішнього вигляду та поведінки вчителя»,де розглянули найтиповіші помилки педагогів при виборі одягу, усвідомили важливість зовнішнього вигляду у своїй майбутній професійній діяльності.

За планом роботи попереду ще декілька майстер-класів і заключний – дефіле, на якому студенти, що прослухали курс, своїм зовнішнім виглядом та поведінкою підтвердять отримані нові знання і покажуть власним прикладом який же він, вчитель 21 століття. Тому, цікаве ще попереду!

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події майстер-клас "Імідж вчителя 21 століття"