Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

Міжкафедральний круглий стіл «Стимулювання студентської молоді до участі в наукових проектах та заходах різних рівнів»1

На базі кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій відбувсяміжкафедральний круглий стіл «Стимулювання студентської молоді до участі в наукових проектах та заходах різних рівнів».

З вітальним словом до присутніх звернулись декан факультету фізики, математики та інформатики, к. пед. н., доцент – Тетяна Махомета та завідувач кафедри інформатики і ІКТ, к. пед. н., доцент – Марія Медведєва.

Доповідач – старший викладач кафедри інформатики і ІКТ Леся Паршукова розповіла про актуальні можливості для студентів, викладачів та аспірантів для участі у Європейських проектах. Розглянули основні функції наукового проекту, структуру організації роботи над науковим проектом та вимоги до організації, основні напрямки та етапи наукової роботи, актуальні можливості від Центру Європейських проектів та організаційні форми для роботи над науковим проектом.

В ході круглого столу було розглянуто низку актуальних питань, які стосуються стимулювання та залучення студентської молоді займатися науковою роботою.

 

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події Міжкафедральний круглий стіл «Стимулювання студентської молоді до участі в наукових проектах та заходах різних рівнів»1